Oznámení
Smazat vše

O DEZOLÁTECH NA PLUSU (22/11/2022) v NaA

2 Příspěvky
2 Uživatelé
0 Likes
120 Zobrazeno
David Klíma
(@davkli)
David Klíma Admin
Přidal se: před 3 roky
Příspěvky: 17
Úvodní téma  

Jako závěrečná třešnička v úterním vydání pořadu Názory a argumenty na stanici Český rozhlas Plus zazněl příspěvek pojednávající o DEZOLÁTECH (od 22:30. minuty). Tato třešnička, na rozdíl od ostatních příspěvků, není k dispozici jako samostatný komentář v rámci archivu pořadu Nazory a argumenty, proto vám mohu nabídnout k poslechu pouze celý záznam úterního vydání pořadu.

 

Příspěvek o dezolátech,  z úst Ivy Pekárkové, si prosím poslechněte pomocí odkazu níže a nastavte si jako začátek poslechu 22. minutu, ve které končí příspěvek Karla Hvížďali.

 

ODKAZ: https://plus.rozhlas.cz/poslechnete-si-vsechny-uterni-komentare-s-janem-bednarem-8874117

 

 

Budeme na Plusu o rozdílech mezi "demokraticky smýšlející většinou" a "výstižným a zvukomalebným" pojmenováním "dezoláti", jak společnost rozdělila Iva Pekárková, slýchat častěji a pravidelně?


   
OdpověďCitace
 jka
(@jka)
Eminent Member
Přidal se: před 3 roky
Příspěvky: 25
 

Já jsem letos na žádné demonstraci nebyl, ani nikde v blizkosti. Neviděl jsem tedy jejich účastníky na vlastní oči, jen přes sdělovací prostředky. Použil bych tedy asi termíny "provládní" a "protivládní" demonstranti.

Iva Pekárková má na svůj názor právo, i na to ho publikovat. Odpovědí by mohl být jiný komentář, zaměřený naopak na podporu protivládních demonstrantů.

Jiří Kalibera, 25.11.2022


   
OdpověďCitace

Zanechte odpověď

Jméno autora

E-mail autora

Název *

 
Náhled 0 Revizí Uloženo
Sdílet: