Oznámení
Smazat vše

Situace nočního vysílání Plusu (Lubomír Svoboda)

1 Příspěvky
1 Uživatelé
0 Likes
262 Zobrazeno
(@admin)
Člen Admin
Přidal se: před 3 roky
Příspěvky: 25
Úvodní téma  

Dobrý den,

jako příznivce stanice ČRo plus mě velice znepokojuje současná situace nočního vysíláni této stanice, týkající se zjevně nedbalého naprogramování pořadů na tento čas, z důvodu zvukového překrývání jednotlivých pořadů, násilně a zřetelně nedokončenými utnutými zpravodajskými vstupy, a minulý týden dokonce nejednou špatnou informací, týkající se tak zásadní zprávy, jako je ohlášení správného času po časovém znamení!

Tento nevyhovující stav, budící v éteru značný pocit nezodpovědnosti ve vztahu k nočnímu vysílání bez jakéhokoliv dohledu na jeho průběh, bohužel není ojedinělý!

Již vícekrát totiž zde bylo slyšet nevkusně brutální zvukový vpád znělky zpráv z radiožurnálu, a to přímo do právě vysílaného pořadu, (byl to tehdy např. rozhovor s Lídou Rakušanovou), který po celou dobu (cca 3-5 minut) hrubě překrýval a narušoval tak vysílací průběh stanice ČRo plus, nebo se jednalo o nedokončenou, a tedy špatnou informaci ze vstupu zelené vlny atd.

Za naprostý vrchol tohoto stavu pokládám dokonce i mylné hlášky po časovém znamení, kdy minulý týden,(patrně 2. či 3.prosince), bylo podle hlášení ČRo plus 18.hodin po 22.hodině a podobně špatná informace byla podána i následně ve 22.30.
Dodávám, že jsem ze zvědavosti na ohlášení času po 23.hod. již raději nečekal.

Z výše uvedených důvodů bych se jako posluchač a koncesionářský poplatník Českého rozhlasu rád podrobněji dozvěděl, jak je vysílání v nočních časech na této stanici zaopatřené, kdo zodpovídá za jeho stav a jaké budou, jak doufám, podniknuty kroky k jeho nápravě.

S pozdravem

Lubomír Svoboda


   
OdpověďCitace

Zanechte odpověď

Jméno autora

E-mail autora

Název *

 
Náhled 0 Revizí Uloženo
Sdílet: